RoyalHaskoning DHV

De circa 7.000 consultants van RoyalHaskoning DHV hebben fantastisch werk. Vanuit 100 kantoren in 35 landen bieden zij innovatieve en duurzame adviesdiensten op het gebied van gebouwen; energie en mijn bouw; industrie; infrastructuur; luchtvaart; maritiem en waterwegen; rivieren, delta's en kusten; stad, omgeving en strategie; transport en asset management; en watertechnologie.De projecten kenmerken zich door omvangrijke eisen en randvoorwaarden van opdrachtgevers en hun stakeholders, complexe wet- en regelgeving en een intensieve concurrentie. In dit kritische speelveld is het een grote uitdaging voor RoyalHaskoning DHV om onderscheidende oplossingen te genereren die de voorkeur krijgen van de klant.

 

RoyalHaskoning DHV werkt samen met Limetree Business Refreshment in het trainen, coachen en faciliteren van leidinggevenden en projecteams bij het opsporen en ontwikkelen van toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. Daarbij wordt aandacht besteed aan thema’s als het duiden van de klantvraag (‘de vraag achter de vraag’), conceptontwikkeling, aansturen van creatieve teams en de vertaling naar concrete onderscheidende voorstellen. Door voortdurende gezamenlijke evaluatie na iedere training, congres of workshop, sluiten de aangeboden theorie, werkvormen en materialen steeds nauwer aan op de dagelijkse praktijk van de adviseurs. Dat is terug te zien in de positieve reacties van de deelnemers en in de concrete voorbeelden van toepassingen op de werkvloer.

 

Daarnaast faciliteert Limetree workshops voor RoyalHaskoning DHV - van conceptontwikkeling tot het vergroten van de teameffectiviteit.