Related pages
Links

 

EyeOn

 

EyeOn opereert als adviseur in de wereld van control, planning en forecasting. De consultants van EyeOn komen over de vloer bij de heel grote organisaties (> € 500 miljoen omzet) in uiteenlopende branches: food, fmcg, chemie- en procesindustrie, high tech industrie, life science en de zorgsector. De uitdagingen in de chemische industrie lijken weliswaar heel complex en onvergelijkbaar met bijvoorbeeld een ziekenhuis, maar uiteindelijk draaien thema’s als kostenbeheersing en capaciteitsplanning maar om een paar zaken. De experts van EyeOn bezitten het vermogen om de dynamiek en aansturing van een organisatie te vangen in die paar essentiële kengetallen en variabelen. 

 

Het adviesbureau heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt, mede dankzij de facilitatie van verschillende kennisnetwerken in hun doelmarkten. EyeOn wil zich de komende jaren blijven ontwikkelen door hun positie uit te breiden binnen bestaande markten en binnen te treden in nieuwe markten. 

 

Om dat mee mogelijk te maken heeft Limetree EyeOn begeleid bij een volledige update van de corporate identity. Naast het opstellen van de merkbeschrijving, communicatiestrategie en briefings voor de verschillende onderdelen uit de communicatiemix, heeft Limetree de selectie begeleid van nieuwe design- en onlinebureaus. Op basis van alle briefingmaterialen en sessies, hebben de nieuwe bureaus met succes de nieuwe koers vormgegeven.